Inloggen

Een nieuw initiatief van jonge apothekers en huisartsen in opleiding!

Bron: LOVAH en VJA • maandag 17 augustus 2015 21:58

Een symposium gericht op het optimaliseren van de samenwerking. De werkgroep onderwijs van de LOVAH (Landelijke Organisatie Van Aspirant Huisartsen) organiseert samen met de VJA (Vereniging van Jonge Apothekers) een symposium gericht op de samenwerking tussen huisartsen en apothekers.

De eerste lijn krijgt een steeds prominentere positie binnen de gezondheidszorg. We zullen als huisarts en apotheker intensiever moeten gaan samenwerken om de zorg voor onze patiënten veilig, doelmatig en kwalitatief hoog te houden.

Een aantal jonge apothekers en huisartsen in opleiding heeft de afgelopen maanden de koppen bij elkaar gestoken om een nieuw symposium te organiseren, gericht op het optimaliseren van de samenwerking, met als nevendoel dat dit onderwijsprogramma een vast onderdeel wordt binnen de beide opleidingen.

Het allereerste symposium ‘Samen werken of samenwerken, in welk sprookje geloof jij?’ zal plaatsvinden op vrijdagmiddag 18 september aanstaande.

Sprekers uit uiteenlopende vakgebieden komen vertellen over hun visie op de samenwerking en tijdens de plenaire sessie zal worden gediscussieerd wie nou Belle en wie het Beest is. In interactieve workshops zullen de deelnemers op zoek gaan naar het ideale sprookje en de dag zal worden afgesloten met een blik op de toekomst, waarbij de hoogtepunten uit de workshops worden gebruikt om deze sprookjes werkelijkheid te laten worden!

Details zie:
LOVAH https://www.paofarmacie.nl/index.php?uid=2&cid=4725&did=4314
VJA: https://www.paofarmacie.nl/index.php?uid=2&cid=4740&did=4336

www.paofarmacie.nl/index.php?uid=2&cid=4725&did=4314