Inloggen

Landelijke studiedag ondervoeding bij ouderen

Bron: Leids Congres Bureau • woensdag 21 juni 2017 9:20

Ondervoeding is een serieus probleem onder ouderen. Tijdens deze studiedag zullen nieuwe wetenschappelijke inzichten over ondervoeding bij ouderen worden besproken. Daarnaast zullen professionals uit de praktijk verschillende interventies en methoden om ondervoeding tegen te gaan, toelichten. Zo zal er worden stilgestaan bij het belang van eiwitten voor ouderen, hoe ouderen te stimuleren zijn tot eten en drinken en hoe technologie ingezet kan worden om ondervoeding bij ouderen tegen te gaan.
 
Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd voor verpleegkundigen en praktijkondersteuners huisartsen (Kwaliteitsregister V&V), verpleegkundig specialisten (Verpleegkundig Specialisten Register), diëtisten en fysiotherapeuten (ADAP), huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde (ABC1) en klinisch geriaters (NVKG).
Neemt u tijdig contact met ons op als u in aanmerking wilt komen voor accreditatie van een aanvullende vereniging, zodat we uw verzoek in overweging kunnen nemen. Meer informatie vindt u op de website van het Leids Congres Bureau.

www.leidscongresbureau.nl/Ondervoeding_Ouderen