Nieuws

Italië en Malta houden poot stijf

Italië dringt er bij Malta op aan een schip met ruim tweehonderd migranten toe te laten. Ook die EU-lidstaat houdt de havens potdicht.

Trouw - 22 jun 2018

Aruba, Curaçao, Nederland en Sint Maarten samen aan de slag voor betere gezondheidszorg Caribische deel Koninkrijk

Vier landen willen samen beter voorbereid zijn op toekomstige crisissituaties als orkaan Irma. Geneeskundige hulp moet optimaal zijn als het Caribisch deel van het Koninkrijk in de toekomst wordt getr

VWS - 22 jun 2018

Olieproducerende landen verhogen productie

Vierentwintig olieproducerende landen gaan hun productie licht verhogen. Vanaf juli gaan ze bruto 1 miljoen vaten per dag extra oppompen, ongeveer een procent van de totale productie in de wereld.

Trouw - 22 jun 2018

Kabinet komt niet met antwoorden op vragen over Shell en dividendbelasting

Tweede Kamerleden die tientallen vragen stelden over dividendbelasting en de omstreden afspraken die Shell maakte met de Belastingdienst, zijn gisteren niet veel wijzer geworden.

Trouw - 22 jun 2018

De ‘rotte appeltjes’ van Kanaleneiland blijken helden

In de Marshalllaan in Utrecht, waar politie en hangjongeren nog weleens tegenover elkaar staan, redde Marokkaanse jongens levens na een dodelijke explosie.

Trouw - 22 jun 2018

Welkom bij ArtsenApotheker.nl

carrie

ArtsenApotheker.nl staat onder redactie van Carrie Brodie-Meijer, arts en apotheker. info@artsenapotheker.nl

Follow ArtsenApotheker.nl on Twitter

 

Onze bronnen: SFKKNMPNHG NIVELGGZ Trimbos-instituut PW LHVZorgwijzerCollege ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG)RIVM -plaatjeRijksoverheid - VWSProeftuin Groningen NTvGIVM GeBu

Copyright © 2003-2018  | Home