Nieuws

Economen: Nu de dividendbelasting blijft, kan die in onderzoek worden geïnvesteerd

Ga voor het nieuwe investeringsfonds niet alleen lenen, maar gebruik ook meevallers en de dividendbelasting, adviseren economen het kabinet.

Trouw - 23 sep 2019

De top van de Belastingdienst keurde de illegale fraudejacht goed

Tot op het hoogste niveau stemden ambtenaren van de Belastingdienst in met het illegaal stopzetten van toeslagen. Documenten die dat aantonen liggen inmiddels op het bureau van staatssecretaris Snel v

Trouw - 23 sep 2019

Ruim honderd landen trekken de portemonnee voor het klimaat

Terwijl wetenschappers bekend maakten dat de afgelopen vijf jaar de warmste ooit waren, rekenden zondag in New York bankiers en ministers voor hoe duur het wordt de schade daarvan op te vangen.

Trouw - 23 sep 2019

In de Bijzondere Eredivisie voetballen ze voor het plezier, 'maar winnen is wel leuk'

Het idee van een Nederlands elftal voor voetballers met een beperking mondde uit in de Bijzondere Eredivisie. De aftrap voor acht van de tien jeugdteams was zondagmiddag in Heerenveen en Venlo.

Trouw - 22 sep 2019

Is Nederland toe aan een extreem beveiligde rechtbank?

Na de moord op advocaat Derk Wiersum weert de Amsterdamse rechtbank publiek en pers bij de strafzaak tegen de moordbende rond Ridouan T. Er kan beter naar een andere locatie worden gezocht.

Trouw - 22 sep 2019

Welkom bij ArtsenApotheker.nl

carrie

ArtsenApotheker.nl staat onder redactie van Carrie Brodie-Meijer, arts en apotheker. info@artsenapotheker.nl

Follow ArtsenApotheker.nl on Twitter

 

Onze bronnen: SFKKNMPNHG NIVELGGZ Trimbos-instituut PW LHVCollege ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG)RIVM -plaatjeRijksoverheid - VWSProeftuin Groningen NTvGIVM GeBu

Copyright © 2003-2019  | Home