6 resultaten in "Erectiele disfunctie "

 
Filter op:
Soort document
Bron
Jaartal
Uw selectie:

Behandelplan Erectiele disfunctie

Zorginstituut Nederland - Farmacotherapeutisch Kompas Groepsoverzicht
Erectiestoornissen

Geneesmiddelengeïnduceerde seksuele functiestoornissen

GeBu - Hoofdartikel - 2013
Seksuele functiestoornissen kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals psychische problemen of somatische aandoeningen. Ook geneesmiddelen kunnen de seksuele functie van mannen en vrouwen negatief beïnvloeden. In dit artikel worden de beschikbare gegevens over geneesmiddelengeïnduceerde seksuele functiestoornissen op een rij gezet (Gebu 2013; 47: 99-105). Dit artikel is een vertaling en bewerking voor de Nederlandse situatie van ’Drug-induced sexual dysfunction in men and women’ dat verscheen in ons Australische zusterblad Australian Prescriber 2013; 36: 42-45.

Geneesmiddelen bij Erectiele disfunctie

Zorginstituut Nederland - Farmacotherapeutisch Kompas Groepsoverzicht
Erectiestoornissen

Tadalafil (Cialis®), behandeling erectiestoornissen

GeBu - Nieuwe geneesmiddelen - 2003

Erectiele disfunctie M87

NHG - Samenvattingskaart - 2008
Erectiele disfunctie (ED): het voortdurend of terugkerend onvermogen een erectie te krijgen of te behouden die voldoende is voor seksuele activiteit.

Erectiele disfunctie M87

NHG - Standaard - 2008
Erectiele disfunctie (ED): het voortdurend of terugkerend onvermogen een erectie te krijgen of te behouden die voldoende is voor seksuele activiteit. Huisarts Wet 2008:51(8):381-94.

Onze bronnen: SFKKNMPNHG NIVELGGZ Trimbos-instituut PW LHVCollege ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG)RIVM -plaatjeMinisterie VWSNTvGIVM GeBu

Copyright © 2003-2022  | Home