Filter op:
Soort document
Bron
Jaartal
Uw selectie:
NHG en AJN

LESA Kleine lichaamslengte bij kinderen

NHG en AJN - LESA - 2011
Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Het doel van deze LESA is aanbevelingen te geven voor het samenwerken bij het signaleren, verwijzen voor diagnostiek en behandeling, en begeleiden van kinderen met een kleine lichaamslengte.

LESA Dysplastische HeupOntwikkeling

NHG en AJN - LESA - 2010
Deze LESA heeft tot doel handvatten te geven voor samenwerking tussen huisartsen en jeugdartsen bij het vroegtijdig opsporen van DHO bij kinderen en het verwijzen voor nadere diagnostiek en behandeling. De taken en verantwoordelijkheden van beide beroepsgroepen worden beschreven. Huisarts Wet 2010:(10):S21-4.

LESA Visuele stoornissen bij kinderen en jongeren

NHG en AJN - LESA - 2010
Deze LESA heeft tot doel aanbevelingen te geven voor samenwerking tussen huisartsen en jeugdartsen bij het vroegtijdig opsporen van visuele stoornissen bij kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot 19 jaar, en bij het verwijzen voor nadere diagnostiek en behandeling. De taken en verantwoordelijkheden van beide beroepsgroepen worden beschreven. Huisarts Wet 2010:53(7):S11-14.

Onze bronnen: SFKKNMPNHG NIVELGGZ Trimbos-instituut PW LHVCollege ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG)RIVM -plaatjeRijksoverheid - VWSProeftuin Groningen NTvGIVM GeBu

Copyright © 2003-2019  | Home