7 resultaten in "Bipolaire stoornissen"

 
Filter op:
Soort document
Bron
Jaartal
Uw selectie:

Bipolaire stoornis

NHG-Thuisarts.nl - NHG-Thuisartssituatie i.p.v. NHG-Patiëntenbrief - Ziektebeschrijving - Folder - 2014
Synoniemen: manisch-depressief, manisch-depressieve stoornis, MDS. Een bipolaire stoornis is een ziekte met manische en depressieve perioden. Bij een manie bent u veel opgewekter, actiever en zelfverzekerder dan u gewend bent. In een depressieve periode bent u somber en passief.

Up & Downs

Overige bronnen - Website
Vereniging voor chronisch en manisch-depressieve personen en betrokkenen. Het doel van Ups & Downs is om zowel de patiënten als hun partners en familieleden te begeleiden bij het omgaan met de manisch-depressieve stoornis (of bipolaire stoornis) of chronische unipolaire depressie.

Depressie: MDQ-NL -Zelftest bipolaire stoornis

Kenniscentrum BPS - Zelftest

Informatie lithium

Kenniscentrum BPS - Informatie voor patiënten
De informatie is bedoeld voor alle patiënten, die met lithium behandeld (gaan) worden, familieleden en andere betrokkenen. 

Bipolaire stoornis en vakantie

Kenniscentrum BPS - Informatie
Kenniscentrum Bipolaire Stoornissen. U lijdt aan een manisch depressieve stoornis (MDS). U wilt op vakantie. Waar dient u dan rekening mee te houden?

Depressie: MDQ-NL - Zelftest manisch-depressieve stoornis

Overige bronnen - Zelftest
De Mood Disorder Questionnaire (MDQ-NL) is een van de eerste zelfinvulvragenlijsten waarmee de manisch-depressieve stoornis opgespoord kan worden. De test staat op de website van de Vereniging voor Manisch Depressieven en Betrokkenen (VMDB). Bipolaire stoornis.

Bipolaire stoornis

Trimbos-instituut - Informatie

Onze bronnen: SFKKNMPNHG NIVELGGZ Trimbos-instituut PW LHVCollege ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG)RIVM -plaatjeRijksoverheid - VWSNTvGIVM GeBu

Copyright © 2003-2020  | Home