Inloggen

Disclaimer

De informatie op de website ArtsenApotheker.nlFTO.nu van Multi Medical Services is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de gepresenteerde informatie actueel blijft. Wij accepteren geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in de gepresenteerde informatie, noch voor schade, overlast of ongemak die voortvloeit uit of samenhangt met het gebruik van de informatie op ArtsenApotheker.nl.

De links op deze website worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van artsen en apothekers bij het zoeken naar informatie. ArtsenApotheker.nl heeft geen controle over en kan geen garanties geven betreffende de inhoud, toepasselijkheid, juistheid, het actueel zijn, beschikbaarheid en voortdurende aanwezigheid van deze externe informatie.

Het opgenomen zijn van links naar specifieke informatiebronnen is niet bedoeld om een mate van belangrijkheid te suggereren, noch houdt het goedkeuring of onderschrijving in van enig impliciet of expliciet uitgedrukt standpunt of van enig aangeboden product of dienst.