Privacy Statement & Cookieverklaring

 

 

Privacy Statement

 

Multi Medical Services B.V., gevestigd aan de Mahlerlaan 14, 1411 HW in Naarden (hierna: “Multi Medical Services”) is uitgever van medische vakinformatie voor (huis)artsen en apothekers. Dit Privacy Statement is van toepassing op al onze merken, diensten en producten waaronder FTO.nu en ArtsenApotheker.nl.

Wij respecteren uw privacy. Uw persoonlijke gegevens worden door ons zorgvuldig behandeld en beveiligd. Als verwerkingsverantwoordelijke houden wij ons als vanzelfsprekend aan de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de daaruit voortvloeiende regelgeving. Dit betekent onder meer dat wij uw persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en gepaste technische en organisatorische maatregelen treffen om uw persoonsgegevens te beschermen.

 

Soorten gegevens

 

Voor de uitvoering van onze diensten verzamelen en verwerken we persoonsgegevens die u direct of indirect aan ons bekend maakt. We verzamelen uw persoonsgegevens op de volgende wijzen:

  • Als u een product of dienst van ons afneemt: hierbij verwerken we de persoonsgegevens die u zelf aan ons verstrekt en die nodig zijn om ons product of onze dienst goed te kunnen gebruiken (zoals naam, e-mailadres en BIG-nummer).
  • Als u een account aanmaakt en gebruikt: hierbij verwerken we de persoonsgegevens die u zelf aan ons heeft verstrekt (zoals e-mailadres en gebruikersnaam).
  • Als u onze websites bezoekt: hierbij verwerken we met behulp van cookies informatie over uw gebruik van de website (zoals de pagina’s die u bezoekt). Zie voor meer informatie over het gebruik van cookies onze cookieverklaring.
  • Als u zich inschrijft voor een nieuwsbrief: hierbij verwerken we de persoonsgegevens die u zelf aan ons verstrekt en die nodig zijn voor de levering van de nieuwsbrief (zoals naam en e-mailadres).
  • Als u anderszins gebruik maakt van de producten, diensten en aanbiedingen van Multi Medical Services, 

 

Doeleinden

Multi Medical Services gebruikt uw gegevens voor slechts een doel: het uitvoeren van de overeenkomst met u (toegang tot onze websites) en om u op de hoogte te houden van de ontwikkeling van onze online services.

Op basis van het gerechtvaardigd belang, namelijk relatiebeheer, marketing en verkoop:

  • Om onze producten en diensten continu te verbeteren, te onderhouden en te optimaliseren.
  • Het verlenen van service en/of om u te informeren over andere relevante producten en diensten van Multi Medical Services indien u daar prijs op stelt.
  • Om onze lezers en gebruikers beter te begrijpen. Op basis van informatie over demografie, interesses en gedrag verbeteren wij onze producten en diensten en stemmen ze beter af op uw wensen.

 

Soms vraagt Multi Medical Services uw toestemming om gegevens te verwerken, bijvoorbeeld bij cookies. Toestemming kunt u te allen tijde intrekken, dit heeft echter geen terugwerkende kracht.

 

Wanneer u in het geheel geen informatie wenst te ontvangen over producten en/of diensten, dan kunt u bezwaar hier tegen maken. Neemt u hiervoor contact op met Multi Medical services via e-mailadres info@artsenapotheker.nl

 

Delen van persoonsgegevens

Multi Medical Services kan persoonsgegevens beschikbaar stellen aan zogenaamde verwerkers die in opdracht van ons aan u producten of diensten leveren (bijvoorbeeld de ontwikkelaars van de websites van Multi Medical Services), waarbij uw persoonsgegevens alleen zullen worden gebruikt voor het uitvoeren van die leveringsverplichting. Dergelijke bewerkers zijn niet gerechtigd deze gegevens voor eigen doeleinden te gebruiken.

 

E-mail

Uw e-mailadres wordt voor het toesturen van nieuws over ons online informatieaanbod en/of informatie over (nieuwe) producten en diensten alleen gebruikt door ons indien u daarvoor toestemming heeft gegeven. Die toestemming kunt u altijd ntrekken door gebruik te maken van de afmeldlink in het toegezonden e-mailbericht.

 

 

Veiligheidsbeleid

 

Beveiliging gegevens

We maken gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures en gepaste technische en organisatorische maatregelen voor de bescherming van uw verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot uw gegevens. Uw persoonlijke gegevens worden bewaard op beveiligde servers.

 

Veilige landen

Wij hosten alle verzamelde en verwerkte data in de Europese Economische Ruimte. Echter, als een bewerker of onderaannemer van ons buiten de Europese Economische Ruimte is gevestigd, nemen we als verwerkingsverantwoordelijke alle nodige maatregelen om de beveiliging van de gegevens van onze klanten te garanderen.

 

Gebruik van cookies

Op onze websites maken we bij het aanbieden van onze diensten gebruik van cookies. Uitgebreide informatie over het gebruik van cookies vindt u in onze cookieverklaring.

 

Uw rechten

U hebt te allen tijde zelf de keuze of u uw persoonsgegevens wilt invoeren of niet. Echter, om gebruik te kunnen maken van een aantal van onze producten en diensten is het invoeren van persoonsgegevens noodzakelijk. U heeft het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking, bezwaar en overdracht van uw persoonsgegevens, conform de geldende regelgeving. Een verzoek hiertoe kunt u sturen naar info@artseapotheker.nl. We reageren zo snel mogelijk (en zeker binnen vier weken) op uw verzoek. Wij kunnen u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Daarnaast heeft u altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Andere websites

Op de sites van Multi Medical Services kunnen links staan naar andere websites. Multi Medical Services kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens, tenzij het een website van Multi Medical Services zelf is. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de site die wordt bezocht.

 

Vragen

Als u nog vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met Multi Medical Services, Mahlerlaan 14, 1411 HW, Naarden of via het e-mailadres info@artsenapotheker.nl

 

Wijzigingen

Multi Medical Services behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Bekijk daarom regelmatig het Privacy Statement voor eventuele aanpassingen.

Naarden, 25 mei 2018

  

Cookieverklaring 

 

Wat is een cookie?

Multi Medical Services maakt bij het aanbieden van diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Er zijn functionele en niet-functionele cookies. 

 

Waarom gebruiken we cookies?

Functionele cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken. Denk hierbij aan het ingelogd zijn of cookies die het mogelijk maken te reageren. Daarnaast blijven uw gebruikersvoorkeuren bekend. Niet-functionele cookies zoals statistische cookies meten of een website goed functioneert.

  

Welke cookies gebruiken we?

 

Functionele cookies

Er zijn twee soorten functionele cookies: permanent en sessie cookies.

  • Met behulp van een permanente cookie kunnen wij u herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u dus tijd bespaart en prettiger onze websites kunt gebruiken. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.
  • Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit.

 

Statistische cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor het verbeteren van andere Google diensten en services. De verkregen analytics informatie wordt uitsluitend gebruikt binnen andere Google diensten voor analyse doeleinden. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens. 

 

Cookie- instellingen wijzigen of verwijderen van cookies

U kunt uw cookie-instellingen altijd bekijken of veranderen. Past u uw cookie-instellingen aan? Dan gebruiken en plaatsen wij vanaf dat moment alleen cookies waar u toestemming voor heeft gegeven. Daarnaast kunt u altijd zélf cookies van uw computer, tablet of mobiele telefoon verwijderen. Raadpleeg de toelichting op de instellingen van uw browser. 

Copyright © 2003-2018  | Disclaimer | Copyrights | Privacy statement | Redactie- en Partnerstatuut | Contact