Nieuws

Kabinet legt werk omstreden fraudeteam van Belastingdienst stil

Het kabinet grijpt hard in bij de Belastingdienst en zet het werk van het omstreden fraudeteam voorlopig op de pauzestand.

Trouw - 10 jul 2020

Lara van Ruijven was te bescheiden voor haar palmares

Shorttrackster Lara van Ruijven is overleden aan de gevolgen van een auto-immuunreactie. Dat heeft schaatsbond KNSB vrijdagavond bekendgemaakt.

Trouw - 10 jul 2020

Shorttrack- kampioene Lara van Ruijven (27) overleden

Shorttrackster Lara van Ruijven is overleden aan de gevolgen van een auto-immuunreactie. Dat maakte schaatsbond KNSB vanavond bekend.

Trouw - 10 jul 2020

Honderden doden in IS-kampen: Wat betekent dat voor de Nederlanders?

Recentelijk zijn in Syrische gevangenkampen voor IS-vrouwen honderden mensen overleden, onder wie kinderen. De Verenigde Naties vragen aandacht voor de erbarmelijk omstandigheden waarin ze leven.

Trouw - 10 jul 2020

Met Froome telt voor Sylvan Adams maar één ding: de Tour winnen

Na de maan, Messi en Madonna is Chris Froome het nieuwe visitekaartje van Sylvan Adams, de eigenaar van de wielerploeg Israel Start-Up Nation. Groot denken doet de rijke zakenman al zijn hele leven.

Trouw - 10 jul 2020

Bizarre tijden, bizarre koersen

Het is een ontwikkeling die opvalt in een tijd dat een Covid-19-pandemie de wereld teistert: de effectenbeurzen lijken zich weinig aan te trekken van het virus. En ook niet van een lockdown.

Trouw - 10 jul 2020

Kabinet scherpt maatregelen aan na nieuwe besmettingen nertsenbedrijven

Naar aanleiding van nieuwe besmettingen op nertsenbedrijven scherpt het kabinet de hygiënemaatregelen aan om nieuwe besmettingen te voorkomen. Ook wordt het onderzoek naar mogelijke besmettingsbronne

VWS - 10 jul 2020

De CDU-top wil een vrouwenquotum, en dat ligt gevoelig

Binnen de CDU-top vond deze week een kleine revolutie plaats. Althans, vooralsnog op papier, wil de partij een vrouwenquotum invoeren.

Trouw - 10 jul 2020

Van Srebrenica tot Morricone: de tv raakte

Het was een verre van kabbelend zomertelevisieweekje; meer een donkere poel waarin onderwerpen uit de diepte opborrelden en indruk maakten. De val en genocide van Srebrenica natuurlijk, waaraan versch

Trouw - 10 jul 2020

Een voorbeeld van erfgoed dat continu bekritiseerd moet worden

De zwarte beeltenis die deze week van een Amsterdamse gevel werd gehaald wegens racisme is een moderne en atypische interpretatie van een antieke ‘gaper’. In andere steden nemen inwoners vooralsno

Trouw - 10 jul 2020

Welkom bij ArtsenApotheker.nl

carrie

ArtsenApotheker.nl staat onder redactie van Carrie Brodie-Meijer, arts en apotheker. info@artsenapotheker.nl

Follow ArtsenApotheker.nl on Twitter

 

Onze bronnen: SFKKNMPNHG NIVELGGZ Trimbos-instituut PW LHVCollege ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG)RIVM -plaatjeRijksoverheid - VWSProeftuin Groningen NTvGIVM GeBu

Copyright © 2003-2020  | Home